Narlı, “Mücbir sebebin uzatılması çok önemliydi”

Narlı, “Mücbir sebebin uzatılması çok önemliydi”

Kahramanmaraş Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Narlı, “6 Şubat depremlerinden sonra mücbir sebebin tekrardan uzatılmasında emeği geçenlere teşekkür ederim.” dedi.

Kahramanmaraş Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Narlı, 6 Şubat depremlerinin ardından kentin yeniden ayağa kalkmak için herkesin kendine düşeni yaptığını söyledi.

Kahramanmaraş’ın birlik ve beraberlik için yeniden ayağa kalkacağına inancının tam olduğunu dile getiren Narlı, “6 Şubat depremlerinden sonra mücbir sebebin tekrardan uzatılması kent ekonomisi için çok önemliydi. Sanayicimiz, esnafımız, iş adamımız hepsinin buna çok ihtiyacı var. Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere sayın bakanım Vahit Kirişci’ye, Milletvekillerimize Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Valimize, basın mensupları, oda başkanlarımıza hepsi bu işe çok gönül verdiler. Tabii depremlerden 4 ilimiz zarar gördü. Depremlerin faturası çok yüksek ama devletimiz büyüktür. Devletimiz bizim yanımızda olacak. İnşallah bunun altında da kalkarız. Kalkamayacağımız hiçbir şey yok. Devletimiz bize gereken desteğe veriyor.” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER