Kahramanmaraş Ağustos Fuarına büyük ilgi

Kahramanmaraş Ağustos Fuarına büyük ilgi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “Her gün bu şehre bir şey yapma azmimiz artarak devam ediyor.” dedi.

20 yıl aranın ardından yeniden başlayan Geleneksel Ağustos Fuarı vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Kahramanmaraşlıların büyük heyecanla beklediği Ağustos Fuarı 20 yılın ardından yeniden hayat bulması vatandaşları mutlu etti.

Ağustos ayında vatandaşların eğlenme ve alışveriş yaptığı Kahramanmaraş Fuarı yenilenen yüzü ve 170 esnaf hizmet sunuyor. 7’den 70’e herkesin ilgiyle takip ettiği fuarın düzenlenen törenle açıldı.

Fuarla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “Vatandaşların fuarımıza ilgi göstermesi bizleri mutlu etti. Vatandaşlarımız bizim yapmış olduğumuz faaliyetlerde bizim yanımızda olduklarında biz gerçekten moral, motivasyon buluyoruz. Her gün bu şehre bir şey yapma azmimiz artarak devam ediyor. Hem gençlerimiz, hem çocuklarımız hem de vatandaşlarımızın konforunu anlamında şehrimize birçok hizmet edeceğiz. Hem sayın cumhurbaşkanlığımızın liderliğinde hükümetimiz yerel yönetimler olarak bizler vatandaşlarımızın eski günlerindeki gibi fiziki anlamda moral anlamda kavuşması için canla başla çalışacağız. Tabii ki 6 Şubat'ta depremlerinde kaybettiğimiz canlarımızın anılarına saygı duyarak bu faaliyetlerimizi gerçekleştireceğiz.” diye konuştu.

Kahramanmaraş Fuarının çok önemli olduğunu ifade eden Görgel, “Çocukluğumuzun geçtiği, anılarımızı biriktirdiğimiz bir fuardı. İnşallah bizden sonraki nesillerinde bu anılarını burada biriktirmelerini isterim. O yüzden bunu çok önemsiyorum. Hem gençlerimizin hem çocuklarımızın çok güzel vakit geçirebileceği alanlar var. Esnafımıza can suyu olabilecek bir çarşı kurduk. Herkesin böyle kendinden bir şeyler bulduğu memnun olduğu, mutlu olduğu bir fuar oluyor. Vatandaşlarımız beklediğimden fazla ilgili gösterdi. Ben buraya ilgi olmasını bekliyordum açıkçası ama benim beklediğimden fazla ilgi gösterildi.” ifadelerini kullandı.

Açılışa, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri, Vahit Kirişci, Ömer Oruç Bilal Debgici, Tuğba Köksal, Mehmet Şahin, Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Deva Partisi Kahramanmaraş Milletvekili İrfan Karatutlu, AK Parti İl Başkanı Burak Gül, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Vahit Demröz, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ünal Ateş, Kahramanmaraş Ticaret Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Narlı, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Buluntu, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kuybu, Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, Göksun Belediye Başkanı Selim Cüce ve vatandaşlar katıldı.

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2024, 12:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER