banner717

Başkan Mustafa Narlı, şehit ailesini ağırladı

Başkan Mustafa Narlı, şehit ailesini ağırladı

Kahramanmaraş Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Narlı, Şehit Haşim Yenigül’ün ailesini makamında misafir etti. Ziyarette şehidin eşi Leyla Yenigül ve çocukları Metin Musab ile Haşim Yenigül yer aldı.

Başkan Narlı, şehidin emaneti olan çocuklarına Galatasaray Spor Kulübü’nün formasını hediye ederek, her zaman yanlarında olduklarını belirtti. Şehit ailelerinin kendileri için büyük bir değer taşıdığını vurgulayan Narlı, onların her zaman destekçisi olacaklarını ifade etti.

Ticaret Borsası’nda gerçekleşen ziyarette, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Buluntu ile Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mutlu Kaya da hazır bulundu.

Başkan Narlı, şehitlerin emanetlerine sahip çıkmanın milli bir görev olduğunu belirterek, “Onların haklarını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Devletimiz ve milletimiz her zaman yanlarında olacak” dedi.

Ziyaret, samimi bir sohbet ortamında gerçekleşirken, şehit ailesi de gösterilen ilgiden dolayı teşekkürlerini iletti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER