ANADOLU GENÇLİK DERNEĞİ MEKKENİN FETHİ PROGRAMINA DAVETLİSİNİZ

Yarın akşam saat 19:30 da Türkoğlu Misak-ı Milli Konferans Salonunda düzenlenecek olan programda Kuran-ı Kerim Tilaveti, Sinevizyon Gösterisi, AGD Bölge Başkanı İlahiyatçı Eğitimci Osman Yüksel’in Mekke’nin fethini anlatan konuşması, Sanatçı Enes Özgür’ün ezgi konseri olacak.

ANADOLU GENÇLİK DERNEĞİ MEKKENİN FETHİ PROGRAMINA DAVETLİSİNİZ
 ANADOLU GENÇLİK DERNEĞİ MEKKENİN FETHİ PROGRAMINA DAVETLİSİNİZ

Anadolu Gençlik Derneği Türkoğlu temsilciliği tarafından düzenlenen Mekke’nin Fethi Programına tüm Türkoğlu halkı davetlidir.

Yarın akşam (31.12.2016) saat 19:30 da Türkoğlu Misak-ı Milli Konferans Salonunda düzenlenecek olan programda Kuran-ı Kerim Tilaveti, Sinevizyon Gösterisi, AGD Bölge Başkanı İlahiyatçı Eğitimci Osman Yüksel’in Mekke’nin fethini anlatan konuşması, Sanatçı Enes Özgür’ün ezgi konseri olacak.

 Siyer-i Nebi Ödül Töreni Yapılacak

 Program hakkında açıklama yapan Anadolu Gençlik Derneği Türkoğlu temsilcisi Ökkeş Solmaz; “ Program kapsamında ilçemizden 1184 öğrencinin katıldığı Siyer-i Nebi Yarışmasının ödül törenini de yapacağız. Yarışma kapsamında Türkoğlu ilçesi genelinde ortaokul ve lise öğrencilerine 1550 adet siyer kitabı dağıtımı yaptık. Bu öğrencilerde 1184 ü yarışmaya katılmıştı. Yarışmanın ödül törenini program kapsamında yapacağız ve 40 öğrencimize gram altın ve para ödülü vereceğiz.” Dedi

 Kutlu Fethi Kutlamak İçin Tüm Türkoğluluları Bekliyoruz

Solmaz açıklamasının devamında ;”Bu yıl Mekkenin fethinin 1386. Yılını kutlayacağız, Türkoğlulu hemşehrilerimizin bu kutlu fethin yıl dönümünü kutlamak ve dolu dolu bir akşam geçirmek için yarın akşam Türkoğlu Misak-ı Milli Konferans Salonuna bekliyoruz” dedi

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2016, 06:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER