guncel46.com

İş insanlarından Emniyet Müdürlüğü’ne araç desteği

YAŞAM

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü’ne Türk Polis Teşkilatı Güçlendirme Vakfı aracılığıyla şehrin önde gelen iş insanlarının katkılarıyla, 63 yeni hizmet aracı kazandırıldı. Bu araçlar, hem şehrin güvenliğini artırma hem de emniyet teşkilatının operasyonel kapasitesini geliştirmesi sağlanacak.

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü'nün görevlerini daha etkin ve hızlı bir şekilde yerine getirebilmesini sağlamak için büyük bir adım atıldı.

Kahramanmaraşlı iş insanlarının cömert yardımı sayesinde, polis teşkilatın mevcut araç filosu güçlendirilirken, bu yeniliklerle birlikte polis müdahale süreleri azalacak, trafik kontrolleri daha etkin yapılabilecek ve genel güvenlik hizmetleri çok daha verimli bir şekilde yürütülebilecek.

Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törenle konuşan Vali Mükerrem Ünlüer, “Biz bundan sonra emniyetimizden şunu bekliyoruz. Polisimiz gerek trafik olarak gerekse asayiş olarak daha fazla görünür olmasını istiyoruz. Gece, gündüz her yerde, yani vatandaşımız diyecek ki poliste bir değişiklik oldu. Jandarmada bir değişiklik oldu. Daha fazla asayişten ve trafikte etkindiler. Biz bunu kendilerinden bekliyoruz.” dedi.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, “Bu araçlarla beraber ilimizdeki suç ve suçlu ile mücadele noktasında inşallah daha güzel adımlar atacağız. Bu desteğin sağlanması noktasında iş adamlarımızın duyarlılığı, iş adamlarımızın bir araya gelip böyle bir teklifin onlardan gelmesi bizim için çok manidardı. Biz emniyet teşkilatı olarak ilimizdeki hizmet araçlarımızın bir kısmı 10 yaşın üstüydü. Şu andaki yeni araçlarımızla beraber 10 yaşın üstü aracımız kalmamış oldu. Onların hepsini yeniledik. Artı 62 ekip ilave çıkartmış olduk göreve.” diye konuştu.

Araç desteğinde bulunan iş insanlarına plaket ve belgeleri takdim edildi. Program Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş duası ve kesilen kurbanın ardından son buldu.

Törene, Dünya Müslüman Alimler Birliği Genel Başkanı Prof. Dr. Ali Muhyiddin el-Karadaği, Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Buluntu, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Narlı, İskur Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili İsmail Kurtul, Nazar Tekstil Yönetim Kurulu Başkanvekili Nazlı Ceylan Balduk Kurtul, Arıkan Mensucat Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Arıkan, MADO Yönetim Kurulu Başkanvekili Atilla Kanbur katıldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.